2020. máj 05.

3 dollárral a zsebében indult Kaliforniába Lamborghinit venni az 5 éves gyerek

írta: cybernagyi
3 dollárral a zsebében indult Kaliforniába Lamborghinit venni az 5 éves gyerek

Hihetetlen, de igaz, az autópályán félrehúzott autót az 5 éves gyerek vezette

 

A sok koronavírus hír között azért most is akad olyan amire nagyon rácsodálkozunk, nehéz elhinni, hogy igaz lehet. img_e5993_1.JPG

Ezek közé tartozik a hír, az 5 éves kisfiúról, akit Utah államban állított meg a rendőrség az autópályán a szülei SUV autójában, Kaliforniába akart menni, hogy Lamborghinit vegyen magának.

A járőröző rendőr félrehúzta az autót amiben az 5 éves kisfiút találták, akinek alig érte el a lába a pedálokat.

A gyermek elmondása szerint összeveszett az anyukájával, mert az anyuka azt mondta hogy nem vesz neki luxusautót, a kisfiú Lamborghinit szeretett volna.

A kisfiú fogta az autókulcsot és 3 dollárral a zsebében útnak indult Kaliforniába, hogy Lamborghinit vegyen magának.img_e5994_1.JPG

A testvére kellett volna figyeljen rá, amíg a szülei nem voltak otthon. A kisfiú 5 perce az úton volt, mikor a rendőrautó félrehúzta.

A rendőr azt gondolta ittas vagy beteg lehet az autó sofőrje, mert az autópályán 50 km/h alatti sebességgel haladt. Nagy volt a meglepetés mikor az 5 éves gyereket találta a vezetőülésen. A gyermek több utcán áthaladt, mire feljutott az autópályára ahol feltűnt a lassan haladó jármű a rendőrnek.

Szerencsére senkinek nem esett baja, anyagi kár sem keletkezett, viszont még nincs hír arról, hogy a szülők ellen indítanak-e eljárást amiért a gyerekeket otthon hagyták egyedül.

Saját véleményem szerint azért nem semmi 5 éves gyerek. Itt Amerikában autóban nőnek fel a gyerekek, már kicsi korukban az apjuk ölében ülve vezetnek a ház körül -, nem a forgalomban - szokták mondani, hogy alig éri el a lába a pedált, megtanítják vezetni, sosem lehet tudni mikor van szükség veszélyhelyzetben rá, hogy tudják mit kell csinálni. Azonkívül, mivel felnőttként létszükséglet a vezetés, a hagyományos szülők szeretik látni hogy a gyermekük biztonságosan megtanul mindent, mielőtt kamasz korukban megkapnák a jogosítványt. Így aztán nem egyedülálló dolog, ha az 5 éves már tud vezetni, de ez azért nem semmi, hogy ez a gyerek minden baj nélkül feljutott az autópályára és még azt is tudta hogy kell megállni mikor a rendőrautó villogva mögé ment.

Hírforrás az alábbi linken:

https://www.news4jax.com/news/local/2020/05/05/5-year-old-pulled-over-driving-parents-suv-to-buy-a-lamborghini/?utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_campaign=snd&utm_content=wjxt4&fbclid=IwAR1yeL4jCojX0Nl8f7K4J7UstCf2jLmInJxFW6H5F4JGld0YGTIEAZx89H0

Szólj hozzá

rendőr autópálya Utah Lamborghini Kalifornia gyerek sofőr